Wie blijft doen wat hij altijd heeft gedaan, krijgt steeds minder!

Wim van der Mark

Wim van der Mark

Wim van der Mark is praktijktrainer, spreker en auteur over interactieve communicatie op het kruispunt van marketing en verkoop. Hij is een gewaardeerd en veelgevraagd spreker op congressen en klantendagen.

In 1990 richtte hij samen met Rob Woelinga het Instituut voor Direct Marketing kennis (IDMK) op. Per 1 januari 2007 hebben Rob en Wim het verzorgen van maatwerktrainingen afgesplitst van IDMK en voortgezet onder de naam Dialoogtrainers.nl.

Praktijktrainingen
Wim focust zich op het ontwikkelen en geven van (online) marketingtrainingen, schrijftrainingen  en verkooptrainingen. Tot 1990 was Wim verkoopleider bij Vierhand Direct Marketing. Hij gaf al verkooptrainingen voordat hij met IDMK startte en dat doet hij nog steeds graag en met passie. Zijn praktische “direct resultaat aanpak” wordt zeer gewaardeerd.

Auteur van meerdere  bestsellers
In 2009 verscheen verscheen de eerste druk van zijn praktische boek over online marketing: Marketing.com. In 2011 en 2014 volgden een geheeld gewijzigde tweede druk en derde druk. De geheel vernieuwde vierde druk verschijnt in juli 2017.

Verder schreef Wim samen met Rob Woelinga de bestseller “Overtuigend & Interactief Schrijven“.

In 1996 schreven Rob en Wim de bestseller “Verbeter uw direct-mail brieven” hiervan verscheen in 2001 de achtste en laatste druk

Wim publiceert regelmatig e-boeken en blogs over het optimaliseren van het verkoopproces

 

Stel je vraag en binnen 24 uur heb je antwoord

 

T4T-logo

 

Wim is actief lid van Trainers4Trainers