Cursus schrijven voor bedrijven

Cursus schrijven voor bedrijven

Zoek je een cursus schrijven, bijvoorbeeld omdat je betere brieven, webteksten en e-mailings wilt schrijven? ISCV Schrijftrainingen biedt korte cursussen (meestal van een dag) bomvol tips die je direct in je tekst kunt toepassen. De cursussen zijn gebaseerd op veelbeproefde methoden van experts. Denk aan de dialoogmethode van professor Siegfried Vögele. En de beïnvloedingsprincipes van oud-hoogleraar psychologie en marketing Robert Cialdini. Na een cursus schrijven van ISCV kun je direct vlotter schrijven – en meer klanten werven.


Cursus schrijven voor bedrijven

Voor onze cursussen is geen vooropleiding of speciale kennis nodig. Iedereen kan zich aanmelden. De trainer verdiept zich in jouw vragen, waardoor je na afloop een concrete lijst van verbeterpunten hebt. Bovendien leer je van mede-cursisten die een frisse blik op je teksten kunnen werpen. Bij veel cursussen kun je ook je eigen teksten meenemen, die tijdens de bijeenkomst worden besproken. Een cursus schrijven duurt bij ons 1 of 2 dagdelen en vaak kun je je cursus aanvullen met een praktijkdag. Daarin krijg je feedback en verbetertips voor je zelf geschreven teksten.

Trainers met 45 jaar ervaring

ISCV is ontstaan uit een samenwerking tussen Wim van der Mark en Jeffrey Rijkhoff. Wim startte bijna 30 jaar geleden het IDMK (Instituut voor Direct Marketing Kennis), heeft verschillende boeken gepubliceerd en is een veelgevraagd spreker en trainer over onderwerpen als tekstschrijven, marketing en het met tekst psychologisch beïnvloeden van klanten. Jeffrey heeft ruim 15 jaar ervaring als freelance copywriter. Hij schrijft de meest uiteenlopende teksten in opdracht van reclamebureaus, maar ook direct voor opdrachtgevers als CliniClownsFedEx en ABN AMRO. Alle cursussen zijn gebaseerd op hun eigen ervaring en op onderzoeken en publicaties over hoe mensen lezen, kijken, kopen en denken. Denk aan:

  • De dialoogmethode van Siegfried Vögele
  • De beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini
  • De SPIN verkoopmethodiek van Neil Rackha

Dit zijn onze schrijfcursussen

Voorproefje?

Download ons boek ‘Wervend en overtuigend schrijven’ met bijna 40 pagina’s direct bruikbare tips en handige informatie waar je echt wat aan hebt. Over kijk- en leesgedrag. Over het wervend maken van tekst. En bijvoorbeeld over het schrijven van je eerste zin.

Cursus schrijven voor bedrijven
Cursus schrijven voor bedrijven
Cursus schrijven voor bedrijven
Cursus schrijven voor bedrijven