Downloads en actiecode

Perfect bereikbare leslocatie

BCN Utrecht is een moderne, sfeervolle en centraal gelegen locatie. Het gebouw is eenvoudig bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt er bovendien gratis parkeren op eigen terrein. De trainingsruimte heeft moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en klimaatbeheersing. In het restaurant kun je uitstekend lunchen – en koffie, thee en andere consumpties zijn doorlopend beschikbaar in de trainingsruimte. Bij groepen vanaf 10 personen kunnen we ook trainingen verzorgen bij BCN in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.


Adres

BCN Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht

Telefoon: 030 – 2 567 390
E-mail: info@bcn.nl

Auto

BCN Utrecht is perfect bereikbaar vanaf de A2, A12, A27 en A28. Download hierboven de PDF voor een gedetailleerde routebeschrijving.

Openbaar vervoer

Vanaf het centraal station neem je buslijn 28. Je stapt uit bij halte Rijnsweerd-Zuid. De reistijd vanaf het centraal station is ongeveer 10 minuten.

Lopen vanaf de bushalte

Op de Daltonlaan stap je uit bij halte Rijnsweerd-Zuid. Vanaf de bushalte loop je naar het donkergrijze gebouw op nummer 100. Je loopt onder het gebouw door, waarna je de ingang van BCN rechts ziet.

Gratis parkeren

Bij het binnenrijden van P1 t/m P3 krijg je een parkeerkaart. Na afloop van de training lever je de kaart in bij de receptie en kun je de parkeerplaats gratis verlaten. 

ISCV Schrijftrainingen gebruikt BCN Utrecht als leslocatie
ISCV Schrijftrainingen gebruikt BCN Utrecht als leslocatie
ISCV Schrijftrainingen gebruikt BCN Utrecht als leslocatie