Word gastblogger van Dialoogtrainers

Schrijf een blog over tekst

En krijg een link en naamsvermelding

Hoe meer relevante websites naar jouw website linken, hoe hoger je scoort in Google. Dat geldt voor jou. Dat geldt voor ons. Dus laten we elkaar helpen? Als jij een blog schrijft over tekst, plaatsen wij hem op onze website. Met je naam én een link naar jouw website. Zo helpen we elkaar hoger te scoren in Google. Wil je een gastblog schrijven? Stuur ons je tekst via het formulier onderaan deze pagina en je hoort binnen 24 uur van ons. 

Onderwerpen voor je blog

Onze lezers hebben interesse in commerciële en zakelijke tekst – en alles wat ermee te maken heeft. Een blog over het schrijven van een boek of krantenartikel is dus niet zo relevant voor ze. Ze willen wél tips en inspiratie voor het schrijven van webteksten, persberichten en e-mailings. Of over mailingbrieven, blogs, social media en whitepapers. De onderwerpen mogen best breed zijn. Van SEO tot usability. Van praktijkcases tot schrijven voor LinkedIn. En van het schrijven van kopregels tot onderzoek naar leesgedrag en tools voor copywriters. Wil je een idee krijgen van onze huidige blogs? Dit is onze blogpagina.

Een paar spelregels

  • Je tekst moet minimaal 300 woorden lang zijn
  • Je tekst mag niet op andere websites staan
  • Schrijf je tekst in de je-vorm
  • Geef je tekst een titel en tussenkopjes
  • Je tekst mag niet commercieel zijn (je mag jezelf niet verkopen)
  • Je hoeft geen afbeeldingen mee te sturen (maar het mag wel)

Stuur je blog of stel je vraag

Heb je een blog geschreven? Stuur ons je Word document dan via onderstaand formulier. We nemen je tekst door en nemen daarna contact met je op over de plaatsing en de link naar je website. Wil je eerst meer weten? Ook dan kun je het formulier gebruiken. Je hoort binnen 24 uur van ons. Alvast bedankt voor je interesse en graag tot dan! 

Schrijf een blog over tekst | Krijg een link naar je website
schrijf een blog en krijg een link
blog over tekst