Zoek je een IDMK training? Kom naar Dialoogtrainers!

Zoek je een IDMK training?

Wim van der Mark geeft ze nu bij Dialoogtrainers

Het IDMK (Instituut voor Direct Marketing Kennis) is in 1990 opgericht door Wim van der Mark en Rob Woelinga. Het bedrijf stond jarenlang bekend om betaalbare schrijftrainingen van hoge kwaliteit boordevol direct toepasbare tips. In 2007 is het bedrijf verkocht. Toch kun je de trainingen van Wim van der Mark nog steeds volgen. Zoek je een IDMK training? Wim geeft ze nu bij Dialoogtrainers!

IDMK training tekstschrijven

Het IDMK heeft 17 jaar lang honderden trainingen en cursussen gegeven over het optimaliseren van (direct) marketing resultaten. Het bedrijf gaf trainingen over het schrijven van verkoopbrieven, websites, persberichten en e-mailings. Nog steeds is het Instituut voor Direct Marketing Kennis een bekende naam in de trainingsbranche. En nog steeds wordt Wim gedreven door hetzelfde doel: “Ik wil helpen meetbaar verschil te maken in marketing- en verkoopresultaten. Mijn motivatie haal ik uit de successen van deelnemers. Daar krijg ik nooit genoeg van!”

Zoek je een IDMK training?
Op deze website vind je de trainingen die Wim van der Mark verzorgt.

Ook incompany trainingen

Wil je dat Wim een training op maat voor jouw organisatie verzorgt? Dat kan! Vraag een offerte voor een incompany training en geef bij de opmerkingen aan dat je een training specifiek van Wim van der Mark wilt. Hij neemt dan contact met je op om het programma en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

IDMK training? Kom naar Dialoogtrainers!

Net als bij het IDMK vind je bij Dialoogtrainers betaalbare, korte schrijftrainingen die volledig gericht zijn op de praktijk. Of je nu wilt leren hoe je overtuigende webteksten schrijft of goed scorende blogs of e-mails maakt, Wim vertelt het je graag. Hij gebruikt jouw teksten daarbij als voorbeeld, zodat je met een lijst verbeterpunten naar huis gaat die je de volgende dag direct kunt doorvoeren.

Wim van der Mark IDMK Instituut voor Direct Marketing Kennis
idmk training