Wie blijft doen wat hij altijd heeft gedaan, krijgt steeds minder!

De vernieuwde vierde druk van Marketing.com ligt in de winkels

De nieuwe vierde druk heet Marketing.com 4.0

  • De push communicatie van de beginjaren van internet 1.0
  • Search en pull maakte 2.0
  • Met social media erbij werd het 3.0
  • Met het big brother spelen en marketing automation kom ik opĀ  4.0

 

Moderne Online marketing is natuurlijk een optelsom van push, pull, social en data interpreteren!

Marketing.com 4.0 is een handige praktijkgids die ingaat op het nieuwe online kijk-, lees-, klik- en koopgedrag van de consument. Met Marketing.com 4.0 leer je meer interactie en verkoop te genereren via websites. Ook de vierde druk is een compact boek met korte zinnen, gemakkelijk leesbaar en praktisch toepasbaar.

Bestellen bij Managementboek

Waarom kiezen voor Marketing.com 4.0?
* Praktijkgids voor succesvol ondernemen op internet;
* compact, praktijkgericht en toegankelijk geschreven;
* bevat de meest actuele inzichten op het vakgebied.

Marketing.com 4.0 biedt een praktische en inspirerende vertaalslag van kennis over dialogen en interactie met consumenten naar online toepassingen. Het boek legt onder meer uit hoe je online verschillende tests kunt uitvoeren, hoe je gegevens analyseert en benut, op welke manieren je responsdrempels kunt verlagen en respons kunt optimaliseren. Bij elk onderwerp ligt de focus op de methode die het meest bijdraagt aan succes. Marketing.com 4.0 is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de vierde editie van Marketing.com 4.0?
In de vierde editie van Marketing.com zijn alle hoofdstukken geactualiseerd. Ook bevat het boek een nieuw hoofdstuk over contentmarketing, dat ingaat op de mogelijkheden om het contact met webbezoekers te intensiveren en te verlengen. Daarnaast is er een hoofdstuk over marketing automation toegevoegd.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier handige tools en verhelderende video’s. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Geef een reactie...

*

captcha *