Wat mijn klanten over me schrijven

Vandaag een inspirerende en boeiende schrijftraining van Wim van der Mark gehad. Er zijn heel wat eyeopeners voorbij gekomen. Dank daarvoor!
Liesbeth Beeks

Wim, ik heb genoten van jouw presentatie op de netwerkavond. Je bent een boeiende spreker die niet de aandacht op jezelf richt maar op de praktische toepassing van jouw vakkennis.
Rasenberg Made

Ik blijf genieten van je dynamiek op het podium. Met een inspirerende en leerzame presentatie op onze klantendag legde je weer feilloos uit hoe belangrijk de ‘mens’ is in ons marketingvak.
Erik Jan Reijenga

Maxlead

Ik heb van Wim van der Mark een zeer goede cursus gehad. Hij weet met sprekende praktijkvoorbeelden de cursisten te boeien. Had ook de diverse websites van de cursisten bestudeerd. Is ook niet flauw om aftersales-service te geven.
Olaf Rekoert

Bijzonder goede training, ontzettend veel geleerd! Waar een ander misschien een vast programmatje afdraait deelt Wim nieuws van de afgelopen weken. Ik ben heel erg blij dat ik hiernaartoe ben gegaan. Bedankt!
Deniz Seyhan

De deelnemers van de training “Verkopen tegen betere condities” waren weer erg enthiousiast! De evaluaties liegen er niet om. Citaat: “Het is een hele goede bewustwording van je gedrag en hoe je dit in praktijk kan brengen. Ik voel me een stuk zekerder door de training, en straal dat ook uit. Wim bedankt.
Hanneke Papp

Flora Holland

Leuke voorbeelden bij training van Wim van der Mark
Jan van der Zon

Hele leuke presentatie op onze klantendag over commercie en de menselijke factor. Thanx!

Rob Steenbrink

Wil je een review voor me schrijven? Graag! Maak gebruik van naast staand veld

8 + 14 =

Stel je vraag, en binnen 24 uur heb je antwoord