Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

"Ik ben specialist in conversie op basis van neuromarketing technieken"

Ik heb aan de wieg gestaan van D-reizen.nl en ben daarnaast nauw betrokken geweest bij het in de markt zetten van nieuwe reisconcepten zoals Micazu.nl en TravelNext.nl. In die tijd ben ik fan geworden van Cialdini en zijn beïnvloedingsprincipes. Ik heb er mijn vak zelfs van gemaakt en heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van websites.

Bij het optimaliseren van websites richt ik me vooral op gebruik (usability) en conversie op basis van neuromarketing technieken. Ik heb de principes van Cialdini hiervoor vertaald naar toepassingen voor websites. Ik kan je tijdens mijn trainingen dan ook als geen ander vertellen hoe je ook met jouw website een hogere conversie krijgt. Uiteraard doe ik dat met herkenbare praktijkvoorbeelden en direct bruikbare tips.

Naast open trainingen heb ik als online marketing trainer incompany trainingen gegeven voor onder andere Achmea, Reaal, PostNL, VVV Nederland en T-Mobile. Wil jij ook meer uit je website halen? Wil je webbezoekers verleiden tot aankoop? En wil je leren hoe het brein van je webbezoeker werkt en hoe je dit positief beïnvloedt? Ik vertel het je graag. Dus hopelijk tot snel bij een van mijn trainingen.