Veilig thuis een training volgen

Veilig thuis een training volgen achter je laptop

Wim van der MarkJuist nu wil je misschien de teksten van je website, e-mailings of blogs met een kritische blik doornemen en verbeteren.
De schrijftrainingen die ik verzorg voor Beeckestijn Business School en ISCV zijn tot nader orde alleen online thuis te volgen.

 Bekijk hier mijn trainingsagenda.

Net zo interactief en ook feedback van andere cursisten
Bij een online training maak je gewoon kennis met de andere cursisten. Overleggen en feedback geven op elkaars teksten doe je ook online. Een online training is heel interactief met veel enquêtes en discussie.

Natuurlijk zijn er pauzes. Alleen zorg je nu zelf voor koffie, thee of een drankje.

Wat je nodig hebt is een rustige plaats met goede wifi en een laptop

Een tablet kan ook, maar dan is het lastiger om tekstbestanden te delen. Doorgaans is de webcam en microfoon van je laptop voldoende. Met een headset ben je soms beter te verstaan. Ik heb acht jaar ervaring met het geven van online trainingen en zorg voor veel interactie.

Ook incompany trainingen volg je thuis met je collega’s.

Je bepaalt dan zelf hoe lang een training duurt, bijvoorbeeld vier keer anderhalf uur in plaats van een hele dag. Als je dat wilt kun je samen met collega’s bepaalde stukken nog terugkijken.

 

Nu ook als e-learning

Nieuw: De e-learning Schrijven voor het brein. Met deze online training leer je teksten onweerstaanbaar te maken met de combinatie van neuromarketing en schrijftechnieken. De online training bevat 20 video’s en 5 praktische oefeningen. Ik verzorg alles rond schrijftechnieken en neuromarketeer Martin van Kranenburg de psychologie achter beïnvloeden en conversie. Meer weten? ga naar de website www.Schrijvenvoorhetbrein.nl  

Bel me om de mogelijkheden te bespreken 06-54644134

 

Reacties van deelnemers aan een online training

Ik was van tevoren nogal sceptisch over het digitaal les krijgen maar ben echt aangenaam verrast. Mede door de opzet van de les van Wim. Zoom werkte perfect en door de enquêtevragen tussendoor werd je op de juiste momenten uitgedaagd om zelf na te denken over het onderwerp. Verder gaf Wim concrete en duidelijk onderbouwde voorbeelden vanuit zijn eigen ervaring. Ik had zelf ook tegen Wim gezegd dat ik de les liever klassikaal had gehad, maar dat dit alternatief perfect werkt.

 

Wim heeft duidelijk verstand van zaken en ervaring in online les geven. Wim snapt dat interactie key is bij een online les.

 

Wim kan goed vertellen. Hij heeft veel verstand en ervaring met dit thema. Hij hield het zo interactief mogelijk en dat terwijl het een virtuele bijeenkomst was.”

 

Heel goede uitleg over de stof, duidelijk en met mooie voorbeelden die we meteen konden toepassen. De les bevatte goede interactie (met de vragen tussendoor via Shakespeak.me). Een goed voorbeeld van hoe je een online les het beste geeft!

Stel je vraag, en binnen 24 uur heb je antwoord