Incompany training webteksten schrijven

Incompany training webteksten schrijven

Schrijftraining op maat voor jouw bedrijf en website

Wil je dat jouw team wervende, overtuigende en prettig leesbare webteksten schrijft? Of wil je jouw reclamebureau of freelance copywriter beter briefen en onderbouwde feedback geven? Kies dan voor een incompany training webteksten schrijven van ISCV Schrijftrainingen. Op basis van jouw wensen maken we een programma op maat met voorbeelden van jouw bedrijf. Zo krijg je interessante discussies, een nieuwe kijk op tekst en vooral: collega’s die véél betere webteksten, blogs, landingspagina’s of e-mailings schrijven.

Incompany training webteksten schrijven

Tijdens een incompany training webteksten schrijven kunnen allerlei onderwerpen centraal staan. Uiteraard geven we praktische tips waarmee je direct veel betere en goed leesbare webteksten schrijft. Maar ook specifieke onderwerpen kunnen aan bod komen, zoals het schrijven van blogs, e-mailings of landingspagina’s. Daarnaast kunnen we zoekmachineoptimalisatie (SEO) in het programma opnemen. Vertel je wensen en wij stellen een programma op maat voor je samen. Van een dagdeel, een dag of van meerdere dagen. En bij jou op kantoor of op een externe leslocatie.

Incompany training met jullie eigen webteksten

Uiteraard staan jullie eigen webteksten centraal tijdens de incompany training. Voorafgaand aan de training nemen we jullie website grondig door om gerichte adviezen te geven. Bijvoorbeeld over de buttons en formulieren. Over de afbeeldingen en het kleurgebruik. En natuurlijk over de webteksten zelf. Daarnaast kun je ons voorafgaand aan de training teksten sturen die jullie zelf hebben geschreven. Die gebruiken we als cases om de lesstof direct toe te passen. Zo vormt jullie bedrijf een rode draad tijdens de training. En krijg je gerichte tips, specifiek voor jouw bedrijf.

Les van ervaren trainers

De training wordt gegeven door Wim van der Mark of Jeffrey Rijkhoff. Beide trainers hebben vele jaren ervaring en kunnen putten uit een schat aan praktijkvoorbeelden. Het zijn enthousiaste trainers met maar één doel: hun kennis en ervaring op een aansprekende manier overbrengen, zodat jullie de volgende dag met nieuwe ideeën en inspiratie aan de slag kunnen.

Voor wie is een incompany training webteksten schrijven bedoeld?

De training is bedoeld voor collega’s van marketing- of communicatieafdelingen die zelf teksten schrijven, maar ook voor collega’s die teksten van anderen moeten beoordelen. Na deelname kun je namelijk niet alleen zelf betere teksten schrijven. Je kunt ook betere briefings maken én goed beargumenteerde feedback geven op teksten die je van anderen krijgt. Iedereen kan deelnemen, ongeacht opleidingsniveau of schrijfervaring. Voor deelnemers met meer ervaring biedt deze training een nuttige aanvulling of opfrisser.

Ook open inschrijving is mogelijk

Bij deelname vanaf ongeveer 5 personen is een incompany training webteksten schrijven meestal voordeliger dan de training met open inschrijving. Wil je een vergelijking maken? Op deze pagina vind je meer informatie over de training webtekst schrijven met open inschrijving.

Vraag een vrijblijvende offerte

Klik op de groene button en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. We zorgen ervoor dat je de prijsopgave binnen 24 uur in huis hebt. Uiteraard kun je het formulier ook gebruiken als je vragen hebt, maar je kunt hiervoor ook een e-mail sturen naar info@iscv.nl. We horen graag van je!

Incompany training webteksten schrijven

1 dagdeel of meer

groepen tot 20 deelnemers

bij jou op kantoor of op een externe leslocatie

programma op maat met jullie eigen voorbeelden

betaal pas na afloop van de training

we bieden deze training ook aan met open inschrijving. Klik op de blauwe button voor informatie