training tekstschrijven met ChatGPT

Training Tekstschrijven met ChatGPT

Leer van een copywriter hoe je hem overbodig maakt

Waarom afhankelijk zijn van een copywriter als je zelf de touwtjes in handen kunt nemen? Of het nu gaat om blogs, webteksten, nieuwsbrieven of e-mailings, ChatGPT staat voor je klaar om van jou de ultieme tekstschrijver te maken. Hoe het werkt? Je leert het tijdens deze interactieve praktijktraining. Ontdek de kracht van tekstschrijven met ChatGPT – en maak een copywriter overbodig voor ál je zakelijke en commerciële teksten! 

Wat leer je?

ChatGPT is de ultieme tool om teksten te schrijven die je doelgroep raken, informeren en overtuigen. Maar ChatGPT heeft ook beperkingen. Het heeft jou bijvoorbeeld nodig om in de gewenste toon en stijl te schrijven. Of om pakkende kopregels en tussenkopjes te bedenken. En ChatGPT kan je ook niet helpen met een goede opmaak. Tijdens deze training leer je ChatGPT aan te sturen om in een mum van tijd wél een perfecte tekst te hebben. Je leert dat tekst schrijven verandert in tekst briefen, beoordelen en bijschaven. Dit zijn onderwerpen die aan bod komen:

 • Hoe lezen mensen jouw teksten? 
 • Hoe bouw je een tekst op, zodat mensen blijven lezen én reageren?
 • Hoe schrijf je daarvoor een goede prompt (opdracht) voor ChatGPT?
 • Hoe redigeer en verbeter je de teksten die ChatGPT vervolgens voor je schrijft? 

Wat kan en heb je na deelname?

De training Tekstschrijven met ChatGPT duurt één dag. Eerst hoor je hoe mensen lezen en hoe je jouw teksten daarop aanpast. Daarna krijg je tips voor de opbouw van goed leesbare teksten en ga je zelf met ChatGPT aan de slag. De trainer (een ervaren copywriter) begeleidt je en vertelt waarop je moet letten. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een eigen tekst, geschreven door ChatGPT. Dat kan een blog of nieuwsartikel zijn. Of bijvoorbeeld een e-mailing of webtekst. Tastbaar bewijs van je nieuwe vaardigheden! Na deelname aan de training:

 • Weet je wat artificial intelligence kan en niet kan
 • Maak je met een checklist een perfecte prompt (opdracht) voor ChatGPT
 • Kun je beoordelen of een tekst goed of slecht is
 • Kun je de tekst (met ChatGPT) bijschaven
 • Heb je een tekst die je zelf met ChatGPT hebt geschreven

Voor wie is de training Tekstschrijven met ChatGPT bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die overtuigende en beter scorende (online) teksten wil schrijven met artificial intelligence. Denk aan ondernemers die zelf teksten schrijven, maar bijvoorbeeld ook aan medewerkers van een afdeling marketing of communicatie. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig – alleen een laptop. Dus ben je klaar om een professionele tekstschrijver te worden met behulp van ChatGPT? Schrijf je vandaag nog in!

Praktische informatie

 • Wat heb je nodig? voor deelname aan deze training heb je alleen een laptop nodig
 • Prijs: € 495 exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties en certificaat 
 • Datum: maandag 10 juli 2023, maandag 9 oktober 2023 of maandag 20 november 2023 
 • Incompany: de training Tekstschrijven met GPT wordt ook incompany gegeven. Je bespaart al bij deelname van minimaal 5 personen. Klik hier als je een offerte wilt
 • Duur: één dag van 9.30 uur tot 17.00 uur
 • Locatie (centraal in het land): BCN Utrecht, Daltonlaan 100 in Utrecht
 • Soepele annulering: je kunt tot 2 weken voor aanvang kosteloos annuleren en je mag altijd een vervangende deelnemer sturen

Dubbele tevredenheidsgarantie

 • Voldeed de training Tekstschrijven met ChatGPT niet aan je verwachtingen? Meld het na de training en je krijgt zonder discussie je deelnamekosten terug.
 • Vind je na 3 maanden dat de geleerde technieken niet werken in de praktijk? Ook dan krijg je zonder discussie je deelnamekosten terug.

Training: Tekstschrijven met ChatGPT

1 dag van 9.30 uur tot 17.00 uur

Maandag 10 juli 2023
Maandag 9 oktober 2023
Maandag 20 november 2023

7 tot 12 deelnemers

BCN Utrecht
Daltonlaan 100 in Utrecht

€ 495 exclusief btw en inclusief lesmateriaal, certificaat van deelname, consumpties en lunch

Ook mogelijk als incompany training op maat (klik op het icoontje voor een offerte)

- Annuleren tot 2 weken voor aanvang - Vervangende deelnemer mag altijd - Geld-terug-garantie

Trainer:

Jeffrey Rijkhoff

Jeffrey begon zijn carrière met marketingfuncties bij Zwitserleven. Dat werk inspireerde hem ruim 20 jaar geleden om als freelance copywriter verder te gaan. Inmiddels is hij zo’n 350 opdrachtgevers en 15.000 teksten verder. Jeffrey heeft teksten geschreven voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van ABN AMRO tot CliniClowns. En van FedEx tot Verkade, Nationale Nederlanden en Wolters Kluwer.