Zelfstudie wervend en overtuigend schrijven

Zelfstudie wervend zakelijk schrijven

Met 2 uur coaching en 4 masterclasses

Wil je met zelfvertrouwen wervend en overtuigend leren schrijven? Dan is de zelfstudie ‘Schrijven voor het brein’ iets voor jou. Deze e-training bestaat uit 25 video’s die je kunt bekijken waar en wanneer je wilt. Je krijgt ook toegang tot 4 masterclasses én je krijgt 2 uur persoonlijke coaching. Zo leer je stap voor stap hoe je het brein van je klant verleidt met jouw teksten. Verhoog morgen de conversie van je website, e-mailings, offertes, blogs en social media!

Zelfstudie wervend zakelijk schrijven van experts

Zelfstudie wervend zakelijk schrijven

De zelfstudie ‘Schrijven voor het brein’ is ontwikkeld door twee experts: Wim van der Mark en Martin van Kranenburg. Wim geeft al meer dan 30 jaar trainingen om de resultaten van marketingcommunicatie te verbeteren. En Martin is één van de meest gevraagde conversie- en neuromarketingtrainers van Nederland.

Leer wervend zakelijk schrijven in 5 stappen

De training bestaat uit 25 video’s die zijn verdeeld over 5 modules. Met speciale werkbladen kun je de lesstof oefenen. Daarnaast kun je 4 online masterclasses van Martin en Wim volgen – en krijg je 2 uur coaching via Teams of de telefoon van een professionele copywriter. Ideaal als je vragen hebt. Of als je teksten wilt bespreken die je hebt geschreven of wilt verbeteren. Zo leer je stap voor stap hoe je wervend en overtuigend offertes, vacatures, websites, blogs, e-mailings en andere zakelijke teksten schrijft.

Module 1: Kruip in de huid van je lezer. Je begint met een duidelijke definitie van elk segment waarvoor je schrijft.

Module 2: Breng structuur aan in tekst. Voor structuur in tekst maak je vooraf een opzet van de behoefte, je belofte en het bewijs per segment.

Module 3: Kijk- en leesgedrag beïnvloeden. Je stuurt eerst het oog waar jij het wilt hebben. Daarna maak je bewust gebruik van ‘Cialdini’ triggers.

Module 4: Pas neuromarketing toe in je tekst. Je checkt aan de hand van de NeuromarketingCode je tekst en design voor maximale impact voor conversie.

Module 5: Eindredactie. Je verwijdert alle overbodige tekst en vervangt vage, zwakke, formele en passieve tekst.

Wat weet, kan en heb je na de training?

  1. Je zakelijke teksten worden beter gelezen
  2. Je teksten overtuigen met bewijs
  3. Je beïnvloedt je lezer met de 7 Cialdini-principes
  4. Je krijgt aantoonbaar meer reacties
  5. Je teksten zijn vlotter, korter en persoonlijker

Voor wie is de zelfstudie wervend en zakelijk schrijven bedoeld?

De zelfstudie ‘Schrijven voor het brein’ is ideaal als je in je eigen tempo betere zakelijke teksten wilt leren schrijven. Of het nu gaat om offerteteksten, e-mailings, webteksten of bijvoorbeeld blogs of vacatures. Je hebt geen speciale vooropleiding of ervaring nodig – iedereen kan het!

Twee uur coaching van een copywriter

Je volgt 25 videolessen en boekt je persoonlijke coaching wanneer je wilt – na een paar lessen, nadat je zelf een paar teksten hebt verbeterd of bijvoorbeeld na afloop van de training. Je bepaalt ook zelf of je coaching via Teams of telefonisch wilt. Twee keer een uur? Prima. En als je vier keer een half uur wilt, mag dat ook. Je kunt zelfs coaching-uren bijboeken.

Meld je aan!

Voor een jaar lang toegang tot alle lessen betaal je slechts € 379 exclusief btw en inclusief 4 masterclasses en 2 uur persoonlijke coaching van een copywriter. Vul onderstaand formulier in en je krijgt je toegangscode binnen 24 uur. 

Zelfstudie: volg 25 videolessen waar en wannneer je wilt

Inclusief vier masterclasses en twee uur persoonlijke coaching

€ 379 per persoon

Al meer dan 1.500 tevreden cursisten

- 30 dagen geld terug garantie
- Certificaat na deelname

Dit is een superpraktische training om met je team het maximale uit je teksten en conversie te halen.

Sjoerd Walinga

Concept7

Deze online training is a must do voor elke copywriter die echt impact wil maken met tekst.

Nicol Tadema

Bureau Voor Tekst

Na de tweede module wist ik precies hoe ik het wilde. Nog een paar weken en dan ga ik live met een website waar ik trots op ben.

Marenthe de Bruijne

Onderneemster Leiderschapstrainingen