Trainingen

WORDEN JE TEKSTEN SLECHT GELEZEN?

KRIJG JE WEINIG REACTIES?

DOE ER IETS AAN!

 

Wim van der MarkIk geef vooral maatwerk schrijftrainingen om zichtbaar betere teksten te schrijven. Teksten die wel gelezen worden, blogs die wel gedeeld worden en nieuwsbrieven die vaker geopend worden. 

Weet je niet hoe je moet beginnen?

In de training krijg je een duidelijke structuur om klantgericht te schrijven. Voor websites, blog, e-mailings of  serviceteksten.  

 

Belangrijke thema’s zijn:

 

  • Inspelen op veranderend kijk- en leesgedrag
  • Meer dialoog brengen in teksten
  • De lezer te motiveren en beïnvloeden
  • Schrijven voor conversie
  • Tekst vlotter, korter en actiever maken

 Individueel inschrijven voor een schrijftraining?

Als je liever individueel een training volgt, bekijk dan hier mijn trainingsagenda bij verschillende opleidingsinstituten.

Uiteindelijk was ik derde in de race om de titel Docent van het jaar 2019 bij Beeckestijn Business School. Mijn gemiddelde beoordeling als docent was 8,7.

Meer reviews
Bekijk meer reviews over mijn trainingen op het onafhankelijke Springest Platform!

Nu ook als e-learning

Nieuw: De e-learning Schrijven voor het brein. Met deze online training leer je teksten onweerstaanbaar te maken met de combinatie van neuromarketing en schrijftechnieken. De online training bevat 20 video’s en 5 praktische oefeningen. Ik verzorg alles rond schrijftechnieken en neuromarketeer Martin van Kranenburg de psychologie achter beïnvloeden en conversie. Meer weten? ga naar de website www.Schrijvenvoorhetbrein.nl  

Bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken 06-54644134

 

Trainingen die leiden tot zichtbare resultaten

Mijn trainingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Ik focus op zaken die je snel toepast in je eigen praktijk. Ik elke training besteed ik veel aandacht aan het toepassen in de praktijk. Bij schrijftrainingen hebben de deelnemers vaak al nieuwe concepten klaar tijdens de training. Bij de training blogs schrijven zijn de deelnemers al tijdens de training bezig met het schrijven van hun nieuwe blog.

Bij de training offertes schrijven gaan de deelnemers doorgaans met een nieuw sjabloon voor hun offertes naar huis om daarna de vraag van de klant wel centraal te stellen in hun offerte.

Tijdens de training blogs schrijven leer je hoe je blogs inzet om veel meer bezoekers naar je website te krijgen, hoe je autoriteit opbouwt met blogs en hoe je als team tot een haalbare blogkalender komt. Met een dagdeel extra ga je met een complete blog naar huis

 Direct marketing trainingen

In de jaren negentig gaf ik uitsluitend trainingen over direct marketing. Ik was 17 jaar directeur van IDMK, instituut voor Direct Marketing Kennis.

De laatste jaren zijn de direct marketing trainingen steeds meer online marketing trainingen geworden.

Ik verzorg voor specifieke branches zoals goede doelen, uitgeverijen en loterijen nog steeds actuele trainingen direct mail.

Voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van e-mail marketing verzorg ik een praktische training e-mail marketing.

Verkooptrainingen

Voor zakelijke dienstverleners, makelaarskantoren plantenkwekerijen, heb ik honderden verkooptrainingen verzorgd.
En nog steeds doe ik dat voor enkele vaste klanten. Denk hierbij aan zowel acquisitietraining en training persoonlijke verkoop.

Natuurlijk gebruik ik bij veel trainingen modellen. Modellen die wetenschappelijk bewezen zijn en hun waarde in de praktijk bewezen hebben.

Ik ben een fan van:

  • De Dialoogmethode van Professor Vögele
  • De schrijflessen van Herschell Gordon Lewis
  • De principes van beïnvloeding van Robert Cialdini
  • De SPIN verkoopmethode van Neil Rackham
  • Het Behavior Model van BJ Fogg

 

Stel je vraag, en binnen 24 uur heb je antwoord