Trainingen

Trainingen voor meer overtuigkracht in gesprekken en teksten

Ik geef vooral maatwerktrainingen om zichtbaar betere teksten te schrijven. Online teksten voor je website of teksten in e-mailings of blogs. Ik heb ook veel ervaring met serviceteksten, teksten in  van verslagen, briefteksten en offerteteksten. En natuurlijk mijn eerste liefde: teksten voor direct mailbrieven.

De laatste jaren focus ik vooral op het geven van schrijftrainingen

Als je liever individueel een training volgt, bekijk dan hier mijn trainingsagenda bij verschillende opleidingsinstituten

Ik heb jarenlang ook verkooptrainingen verzorgd en doe dat alleen nog voor bestaande klanten

Trainingen die leiden tot zichtbare resultaten

Mijn trainingen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Ik focus op zaken die je snel toepast in je eigen praktijk. Ik elke training besteed ik veel aandacht aan het toepassen in de praktijk. Bij schrijftrainingen hebben de deelnemers al nieuwe concepten klaar tijdens de training. Bij verkooptrainingen hebben de deelnemers al geoefend met het stellen van de juiste vragen en het gebruiken van de juiste argumenten.

Verder verzorg ik maatwerk trainingen online marketing. Afgestemd op wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld meer e-mailadressen verzamelen, beter gevonden worden of de conversie van de website verbeteren.

Natuurlijk gebruik ik daarbij modellen. Modellen die hun waarde in de praktijk bewezen hebben.

Ik ben een fan van:

  • De Dialoogmethode van Professor Vögele
  • De schrijflessen van Herschell Gordon Lewis
  • De principes van beïnvloeding van Robert Cialdini
  • De SPIN verkoopmethode van Neil Rackham
  • Het Behavior Model van BJ Fogg

 

Stel je vraag, en binnen 24 uur heb je antwoord