Wie blijft doen wat hij altijd heeft gedaan, krijgt steeds minder!

Trainingen

Praktijktrainingen met ervaren trainer

De meeste trainingen verzorgt Wim van der Mark. Hij is ervaren en leeft zich in jouw doelgroep in. Je krijgt op jouw situatie afgestemde idee├źn, kennis en vaardigheden. Naast kennis en ervaring is Wim ook didactisch sterk.

Training Direct Marketing.

Direct toepasbaar en afgestemd op je eigen praktijk. Alleen stof die voor jouw organisatie relevant is. In een voorgesprek stem je de inhoud af met de trainer. De trainer gebruikt cases van je eigen organisatie om de afstemming op jouw praktijk optimaal te maken.

Meer over Direct Marketing

Training Online Marketing

Maatwerk training online marketing voor meetbaar meer bezoekers en reacties. Koopgedrag verandert! Dat heeft consequenties voor de manier waarop je verkoopt! Volgens Google wordt bij 60% van alle aankopen eerst het internet geraadpleegd ter ori├źntatie.

Meer over Online Marketing

Schrijf training voor betere resultaten

Maatwerk schrijftraining met eigen je teksten als oefenmateriaal.
Training voor het verhogen van overtuigkracht en interactie met de lezer. Vol praktische oefeningen met eigen teksten. Van een halve dag tot twee dagen. Desgewenst met coaching na de training. Nieuw is de eendaagse training blogs schrijven

Meer over Schrijftraining

Training persoonlijke verkoop

Praktische training “Persoonlijke verkoop” incompany op maat voor het verkoopteam. In een maatwerk training persoonlijke verkoop traint het hele team een veelvuldige bewezen methode voor telefonische acquisitie of het voeren van een professioneel verkoopgesprek. Door praktische oefeningen ontstaat snel inzicht in het effect van het eigen gedrag op het gedrag van de klant.

Meer over Training Persoonlijke Verkoop