Selecteer een pagina

Over Wim van der Mark

Ik voel me trainer in elke vezel! Op mijn 18e jaar gaf ik al turnles.

Als verkoopleider trainde ik mijn eigen medewerkers.

Op mijn 35e jaar werd ik full time trainer.

Eerst 17 jaar IDMK

In 1990 startte ik samen met Rob Woelinga het Instituut voor Direct Marketing kennis (IDMK). 17 jaar lang organiseerden we honderden trainingen en cursussen gericht op het optimaliseren van direct marketing resultaten. In 2007 hebben Rob en ik de incompany maatwerktrainingen afgesplitst van IDMK en voortgezet onder de naam Dialoogtrainers.nl. de rest van IDMK is opgegaan in Beeckestijn Business School, waarvoor ik nog steeds docent ben.

Daarna praktijktrainingen op maat

Sinds 2014 werk ik alleen. Ik focus me op het ontwikkelen en geven van schrijftrainingen . Ik heb daarbij maar één doel: helpen om meetbaar verschil te maken. Mijn motivatie haal ik uit de successen van deelnemers. Daar krijg ik nooit genoeg van! 

Freelance schrijftrainer voor verschillende opleiders

Als je individueel een schrijftraining van mij wilt volgen, kan dat bij verschillende opleiders als Beeckestijn Business School, ICM en ISCV.

Nu steeds meer coach via Schrijven voor het brein

Ik haal de laatste tijd vooral voldoening uit het coachen van cursisten van de online schrijftraining Schrijven voor het brein. Als ik hoor dat iemand die  structuur in teksten aanbrengt direct meer succes heeft, geeft dat veel voldoening. Samen zorgen dat je lezer zijn behoefte herkent, een strakke belofte opschrijven, bewijs noemen en afsluiten met de vraag om een passende reactie. Die structuur voor tekst doet wonderen.

Auteur van meerdere bestsellers

In 1996 schreven Rob en ik de bestseller “Verbeter uw direct-mailbrieven” hiervan verscheen in 2001 de achtste en laatste druk. In 2003 schreven we als opvolger het boek “Overtuigend & Interactief Schrijven“. Daarvan verscheen in 2011 de derde gewijzigde druk. In 2009 verscheen de eerste druk van mijn boek over online marketing voor het HBO: Marketing.com. In 2011, 2014 en 2017 volgden een steeds geheel gewijzigde tweede, derde en vierde druk. Verder schreef ik voor de eerste, tweede en derde druk van het Basisboek Online Marketing het hoofdstuk over de inhoud van websites. In 2022 volgt het boek Schrijven voor het Brein.

Gewaardeerd docent bij meerdere opleiders

Ik geef al 30 jaar schrijftrainingen en heb me de laatste jaren extra  gespecialiseerd in beïnvloeden en conversie-optimalisatie. Ik ben al jaren  docent bij gerenommeerde opleiders als: Beeckestijn business school, ICM, ISCV Schrijftrainingen en Real Estate Business School. 

Bel me gerust op 06-54644314 of stuur een bericht.