Over Wim van der Mark

Ik voel me trainer in elke vezel! Op mijn 18e jaar gaf ik al turnles en ging ik voor de medailles. Als verkoopleider trainde ik later mijn eigen medewerkers.

Over Wim van der Mark

Wim van der Mark

 

Tot 1990 werkte ik als accountmanager en verkoopleider bij Vierhand Direct Marketing. Toen we in die periode seminars organiseerden met Prof. Siegfried Vögele, wist ik wat ik de rest van mijn leven wilde doen: trainingen en presentaties geven.

 

 

Oprichter IDMK

In 1990 startte ik samen met Rob Woelinga het Instituut voor Direct Marketing kennis (IDMK). 17 jaar lang organiseerden we honderden trainingen en cursussen gericht op het optimaliseren van direct marketing resultaten. In 2007 hebben Rob en ik de incompany maatwerktrainingen afgesplitst van IDMK en voortgezet onder de naam Dialoogtrainers.nl. de rest van IDMK is eind 2017 opgegaan in Beeckestijn Business School, waarvoor ik nog steeds docent ben.

Praktijktrainingen op maat

Sinds een paar jaar werk ik alleen. Ik focus me op het ontwikkelen en geven van maatwerktrainingen over on- en offline marketing, schrijftrainingen en verkooptrainingen. Ik heb daarbij maar één doel: helpen om meetbaar verschil maken te in marketing- of verkoopresultaten. Mijn motivatie haal ik uit de successen van deelnemers. Daar krijg ik nooit genoeg van!

Auteur van meerdere bestsellers

In 1996 schreven Rob en ik de bestseller “Verbeter uw direct-mail brieven” hiervan verscheen in 2001 de achtste en laatste druk.

In 2003 schreven we als opvolger het boek “Overtuigend & Interactief Schrijven“. Daarvan verscheen in 2011 de derde gewijzigde druk.

In 2009 verscheen de eerste druk van mijn boek over online marketing: Marketing.com. In 2011, 2014 en 2017 volgden een steeds geheel gewijzigde tweede, derde en vierde druk.

Verder schreef ik voor de eerste, tweede en derde druk van het Basisboek Online Marketing het hoofdstuk over de inhoud van websites.

Ik publiceer regelmatig gratis e-boeken en blogs over het optimaliseren van het verkoopproces.

Bel me gerust op 06-54644314 of stuur een bericht.